Materiaalinfo

hout1MASSIEF HOUT
Hout is terug van weg geweest, niet enkel omwille van esthetische redenen maar hout is ook een hernieuwbare grondstof. Voor elke toepassing kiest u uit tientallen houtsoorten, met elk hun eigen kleur en patroon. Voor zowel binnen- als buitenhout werkt Glas & Hout maximaal met PEFC- of FSC-gecertifieerde producten omdat de toekomstige generaties ons ook nauw aan het hart liggen. 


multiplexPLAATMATERIAAL
Multipex
combineert de kwaliteiten van massief hout met uitstekende constructieve eigenschappen. In combinatie met edelfineren zijn de meest creatieve toepassingen mogelijk.
MDF is zeer goed bewerkbaar en makkelijk in allerlei vormen te frezen. Door de fijne vezelstructuur splintert het niet en vormt het de perfecte drager voor gelakte toepassingen.

glas snijdenGLAS
Glas in het interieur associƫren we vandaag vooral met een glazen deur. De mogelijkheden die het materiaal biedt, zijn echter veel ruimer: spatwanden in keukens, bekleding van douches... Glas is overigens niet stijlgebonden, het kan zowel in een hedendaagse, klassieke als moderne woning.afwerkingAFWERKING & TECHNIEK
Naast de gebruikte materialen is de keuze van de juiste technieken en afwerking essentieel voor een perfect eindproduct. De keuze tussen poederlakken, natlakken en het gebruik van het juiste meubelbeslag maken we in overleg met onze klanten.